TARJOUS: BLACK FRIDAY TO CYBER MONDAY

UUSILLE JÄSENILLE LOPPUVUOSI 2022 JÄSENMAKSUN (10 €) HINNALLA

Nyt pääset harrastamaan Zäbää (salibandy, sähly) ja Korizta (koris, koripallo) loppuvuoden 2022 ajan pelkän seuran jäsenmaksun (10 €) hinnalla. Pääset harrastamaan olemassa olevien joukkueiden/ryhmien mukaan.

BLACK FRIDAY TO CYBER MONDAY -tarjous on tarkoitettu seuran uusille jäsenille ja on voimassa kaikissa joukkueissa/ryhmissä, joissa on vielä tilaa.

tarjouksen voimassaoloaika

Alkaa torstaina 24.11.2022 klo 22.30. Loppuu maanantaina 28.11.2022 klo 23.59.

ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi

Aiempaa zäbä- tai korizkokemusta et tarvitse. Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi – paikkoja on vain rajoitettu määrä. Valitse ilmoittautuessasi BLACK FRIDAY TO CYBER MONDAY TARJOUS ja pääset ilmoittautumaan ilman kausimaksua.

ei sido jatkamaan kevätkaudelle 2023

Ilmoittautuminen ei sido jatkamaan, vaan voit irtisanoa ilmoittautumisen ennen kevätkauden 2023 alkua (vuoden 2022 loppuun mennessä) ilman lisämaksua. Jos haluat jatkaa mukana, ei sinun tarvitse tehdä mitään, vaan ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti myös kevätkauden 2023.

Mitä kuuluu / mitä ei kuulu

Saat kaikki samat edut kuin muutkin joukkueen pelaajat, paitsi ei peliasua (niissä joukkueissa, joissa peliasu kuuluu kausimaksun hintaan). Saat kuitenkin seuran harjoituspaidan sekä juomapullon – nämä saat myös pitää, vaikka et jatkaisikaan kevätkaudelle 2023.

ilmoittautumisen peruminen

Halutessasi perua ilmoittautumisen, katso ohje täältä. Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään vuoden 2022 loppuun mennessä. Jos haluat jatkaa mukana, ei sinun tarvitse tehdä mitään, vaan ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti myös kevään 2023.

Kokeiluaika aina 14 päivää

Kokeile milloin tahansa 14 päivää. Lisätietoa