ILMOITTAUTUMINEN

Haluakko nää mukkaan pellaamaan sähälyä tai korista?

Suomennettuna ulukopaikkakuntalaisille: ”Haluatko mukaan pelaamaan salibandya tai koripalloa?”. Suurimpaan osaan joukkueista/ryhmistä voit ilmoittautua mukaan kesken pelikauden, jos niissä on tilaa.

Mukaan pääset alla olevien myClub:n ilmoittautumistapahtumien kautta. Valitse oikea laji ja joukkue listalta ja paina ”Ilmoittaudu tästä”. Klikkaamalla otsikkoriviä, saat näkyviin lisätietoja tapahtumasta. Jokainen liikkuja ilmoitetaan omana ilmoittautumisenaan.

Muista ilmoittautua mykaan myClub:ssa aina ennen kokeilemaan tuloa!

KOKEILUAIKA AINA 14 PÄIVÄÄ

Erillisten maksuttomien kokeilujen ulkopuolellakin, kaikissa alla näkyvissä ryhmissä/joukkueissa kokeiluaika on aina 14 päivää ilmoittautumisesta, jolloin on tilaisuus testata maksuttomasti zäbää tai korista olemassa olevien ryhmien mukana. Ilmoittautuminen tulee tehdä myClub:ssa ennen tuloa kokeilemaan. Kokeilu on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin salibandya harrastaneille pelaajille. Kokeiluajan jälkeen voi jatkaa joukkueen mukana normaalisti ilman eri ilmoittautumista ja maksamalla seuran ja joukkueen maksut.

Ilmoittautuminen tulee perua 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta ja mahdolliset laskut perutaan kuluitta. Peruttaessa ilmoittautuminen myöhemmin kuin 14 päivän kuluttua ilmoittautumisesta, tulee maksaa seuran jäsenmaksu, seuran toimintamaksu sekä joukkueen kausimaksu seuran talousohjeiden mukaisesti. Lisätietoa pelaajan maksuista uuden pelaajan oppaasta sekä materiaalipankin pelaajat-osuudesta.

Ilmoittautuminen perutaan lähettämällä viestiä seuran toimistolle toimisto@wildduckz.fi.

zportti

ZÄBÄ

KORIz