kokeiluaika 14 päivää

Kokeilemaan 14 päivää maksutta, riskittä ja sitoumuksetta

Voit kokeilla zporttia (vanhempi + lapsi), zäbää (salibandy) tai korizta (koripallo) helposti missä tahansa seuran joukkueissa/ryhmissä 14 päivää.

Pääset harrastamaan olemassa olevien joukkueiden/ryhmien mukaan täysin maksuttomasti, riskittömästi ja sitoumuksetta, eikä kokeilu sido jatkamaan kokeiluajan jälkeen. Kokeilu on tarkoitettu aina niin uusille kuin ”vanhoillekin” seuran harrastajille. Aiempaa zäbä- tai korizkokemusta et tarvitse. Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi. Joukkueissa/ryhmissä rajoitettu määrä kokeilupaikkoja.

ZPORTTI

zäbä kerho ja harraste

zäbä ikäkausijoukkueet

zäbä aikuiset

Koriz kerho, harrastejunnut ja aikuiset

Koriz ikäkausijoukkueet

ilmoittautumisen peruminen

Halutessasi perua ilmoittautumisen, katso ohje täältäIlmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 päivää ilmoittautumisesta ja mahdolliset laskut perutaan kuluitta. Aika alkaa ilmoittautumisesta tai joukkueen uuden pelikauden ensimmäisistä harjoituksista. Peruttaessa ilmoittautuminen myöhemmin, tulee maksaa seuran jäsenmaksu, seuran toimintamaksu, sekä kausimaksu seuran talousohjeiden mukaisesti. Lisätietoa pelaajan maksuista uuden pelaajan oppaasta sekä materiaalipankin pelaajat-osuudesta. Jo maksettua seuran jäsenmaksua ja/tai toimintamaksua ei makseta takaisin.