fbpx

Toimintamaksu

Seuran toimintamaksu on pelaajakohtainen ja pelikausittainen. Toimintamaksu maksetaan ryhmän/joukkueen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Toimintamaksulla, eli pelaajan seuralle maksamalla pelikausittaisella pelaajamaksulla, katetaan yhteisestä toiminnasta ja kehittämisestä aiheutuvia kuluja. Seuran toimintamaksun päättää pelikausittain seuran hallitus.

Toimintamaksu kattaa: työsuhteiden solmimiset ja vakuutukset, palkanmaksukulut, seuran palvelut/neuvonta/opastus, yleisavustusten haku ja jako, seuran sponsoritulojen haku, vuorojen haku ja jako, tilatuen haku ja jako, seuratuotteiden saatavuus ja sopimushinnat, harjoituspaidat, seuran päättäjäiset sekä vararahastoon kerättävät varat.

Tämän lisäksi pelaajille juniorijoukkueissa kuuluvat seuraavat menot: valmentajien, jojojen sekä rahastonhoitajien opastus ja koulutus sekä pelaajasiirrot.

Seuraavat tulot vähentävät kaikkien pelaajien seuralle maksamaa toimintamaksua: seuratasoiset peliasujen ja seuravaatteiden sponsorisopimukset sekä muu seuran varainhankinta.

Toimintamaksu - pelikausi 2019-2020

Säbäkerho & juniorijoukkueet

  • 35,00 €

Höntsä & aikuisten harraste

  • 20,00 €

Perhesählyssä ei peritä toimintamaksua.

Tulevat pelit

Ei tulevia tapahtumia.

Tulevat kokoukset

kesä
25
ti
20.00 Seuran sääntömääräinen kevätkoko... @ Kempele Akatemian kokoushuone
Seuran sääntömääräinen kevätkoko... @ Kempele Akatemian kokoushuone
kesä 25 @ 20.00 – 22.00
Seuran sääntömääräinen kevätkokous 25.6.2019 @ Kempele Akatemian kokoushuone
Seuran sääntömääräinen kevätkokous 25.6.2019 klo 20.00 alkaen. Paikkana on Kempele Akatemian kokoushuone. Ja Kempele Akatemiahan löytyy Leo’s Leikkimaan rakennuksen toisesta päädystä. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet, mutta vain 18-vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä on äänestysoikeus. …

Wild Duckz Shop

Wild Duckz Shop -verkkokaupasta löydät seuramme asusteita edullisesti, kuten esimerkiksi treenipaidat ja pipot.

Tarinaamme tukemassa