fbpx

Seuran toimintamaksu

Seuran toimintamaksu on pelaajakohtainen ja pelikausittainen. Toimintamaksu maksetaan ryhmän/joukkueen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Toimintamaksulla, eli pelaajan seuralle maksamalla pelikausittaisella pelaajamaksulla, katetaan yhteisestä toiminnasta ja kehittämisestä aiheutuvia kuluja.

Seuran toimintamaksun päättää pelikausittain seuran hallitus.

Toimintamaksu kattaa

Työsuhteiden solmimiset ja vakuutukset, palkanmaksukulut, seuran palvelut/neuvonta/opastus, yleisavustusten haku ja jako, seuran sponsoritulojen haku, vuorojen haku ja jako, tilatuen haku ja jako, seuratuotteiden saatavuus ja sopimushinnat, harjoituspaidat, seuran päättäjäiset, sisaralennukset, muut ohjelmistokulut (ei jäsenrekisterikulut) sekä vararahastoon kerättävät varat.

Tämän lisäksi pelaajille juniorijoukkueissa kuuluvat seuraavat menot: valmentajien, jojojen sekä rahastonhoitajien opastus ja koulutus sekä pelaajasiirrot.

Toimintamaksua pienentävät

Seuraavat tulot pienentävät kaikkien pelaajien seuralle maksamaa toimintamaksua: seuratasoiset peliasujen ja seuravaatteiden sponsorisopimukset sekä muu seuran varainhankinta.

Toimintamaksut 2020-2021

45
Tenavat & juniorit

Kaikki tenavien ja juniorien ryhmät ja joukkueet – niin Zäbä kuin Koris.

35
Aikuiset

Kaikki aikuisten ryhmät – niin Zäbä kuin Koris.