Koriz VauhtiKoriz 2015-2017 (U7)

VauhtiKoriz on koripallon pienryhmä 2015-2017 syntyneille, jossa ohjaajalla on mahdollisuus henkilökohtaiseen lapsen tarpeet huomioon ottavaan ohjaamiseen. Tärkeintä ei ole koripallon hienoudet, vaan liikkumaan oppiminen, onnistumisten kokeminen, ryhmään kuuluminen ja ryhmässä toimiminen. Pienryhmän maksimikoko on 10 lasta.

VautiKoriz on kerran viikossa järjestettävä kokeilu 8.6.-29.6.2022 keskiviikkoisin klo 16.45-17.30 Linnakangassalissa (muutokset mahdollisia), joka järjestetään yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa. Kokeilun tulosten perusteella päätämme jatkosta.

Hinta 20 € (seuran jäsenmaksu 2022). Lisätietoa ja ilmoittautuminen soittamalla 040 570 4711 / Kempeleen kunnan erityisliikunnan koordinaattori Juha Vuoti.

Kuvaus

Tuki, kannustus ja huomiointi

Pienryhmässä tähän on erinomainen mahdollisuus, koska ohjaajalla on mahdollisuus henkilökohtaisempaan lapsen tarpeet huomioon ottavaan ohjaamiseen. Ohjaajan kannustuksella ja huomioimisella lapsi voi uskoa itseensä sekä siihen, että oppii uusia asioita. Niillä asioilla on taipumus lisääntyä, joihin kiinnitetään huomiota.

Omassa tahdissa

On tärkeää, että jokainen voi kehittää taitojaan omassa tahdissaan ja iloita omasta oppimisestaan.

Ryhmään kuuluminen

Pienryhmässä on helpompi voida tuntea kuuluvansa ryhmään. Välittävä ja turvallinen pienryhmä on hyvä kasvualusta. Jokaisella on oikeus olla ryhmässä omanlaisensa ja tärkeä.

Ryhmässä toimiminen

Pienryhmässä lapset pääsevät oppimaan ryhmässä toimimista ja muiden huomioon ottamista. Ryhmässä lapsi oppii taitoja, joista hänelle on iloa lopun elämäänsä.

Yhteyshenkilö

Juha Vuoti

Yhteyshenkilö puh.

0405704711

Yhteyshenkilö s-posti

juha.vuoti@kempele.fi

Vastuuvalmentaja

Janne Lämsä