Zäbä taitoryhmä maalivahdit

Maalivahtivalmennusta ja -harjoittelua seuran 2008-2012 syntyneille juniorimaalivahdeille sekä maalivahdiksi haluaville.

Tarjoamme mahdollisuuden myös seuran ulkopuolisille maalivahdeille osallistua laadukkaaseen maalivahtivalmennukseen.

Kuvaus

Maalivahtivalmennusta ja -harjoittelua seuran juniorimaalivahdeille sekä maalivahdiksi haluaville. Tarjoamme mahdollisuuden myös seuran ulkopuolisille maalivahdeille osallistua laadukkaaseen maalivahtivalmennukseen.

MAALIVAHDINVARUSTEET: Ota omat maalivahdinvarusteet mukaan. Jos sinulla ei ole omia varusteita, sovi valmentajasi kanssa, että voit lainata joukkueen yhteisiä mv-varusteita. Seuralla löytyy myös muutamat lainavarusteet.

Pelikauden pääpainopisteet

KOKO KAUSI: Koko kauden ajan keskitytään alla olevien spesifien jaksojen lisäksi maalivahdin perusominaisuuksiin ja fyysisiin vaatimuksiin, kuten kestävyys, voima, nopeus ja ketteryys, kehonhallinta, lajitaidot sekä liikkuvuus.

SYYS-LOKAKUU: Lajitaidot / perustorjunta-asento, torjunnat, sijoittuminen, liikkumistekniikat sekä avauspelaaminen.

MARRAS-JOULUKUUU: Maalivahtipelin taktiikka / reaktiot, ennakointi, pelaajien ohjaaminen (äänenkäyttö), erikoistilanteet (vaparit, rankkarit)

TAMMI-HELMIKUU: Psykologia – kestääkö kasetti? / psyykkinen valmennus, henkinen valmentautuminen ja mielikuvaharjoittelu. Tunteet ja niiden säätely harjoitusten sekä otteluiden aikana. Itseluottamus sekä rentoutumis- ja keskittymiskyky sekä tarkkaavaisuuden suuntaaminen.

MAALIS-HUHTIKUU: Harjoittelun ohjelmointi / seuraavan pelikauden henkilökohtaisen harjoittelun ohjelmointi – harjoituskaudet (PK, KVK, KK), harjoitusjakson viikkorytmitys yleisellä tasolla, harjoituspäivien rytmittäminen harjoitusviikolla, sekä ravinto ja palautuminen.

Maalivahtipelaamisen analysointi: Teemme kaksi kertaa vuodessa maalivahdeille pelaaja-analyysin. Ensimmäinen tehdään marras-joulukuussa ja toinen maalis-huhtikuussa. Valmentajat tekevät analyysin maalivahdin vahvuuksista ja heikkouksista/kehityskohteista. Maalivahti tekee myös oman analyysinsä vahvuuksistaan ja heikkouksistaan/kehityskohteistaan.

Salibandymaalivahdin varusteet

Salibandymaalivahdin varusteita ovat maski, housut, paita, polvisuojat, alasuojat ja käsineet. Lisäksi kyynärsuojat ja erillinen panssaripaita, jotka eivät ole tarpeellisia ihan nuorimmilla maalivahdeilla. Kengät voivat olla alussa ihan normaalit sisäpelikengät, mutta parhaat ovat salibandyyn suunnitellut maalivahdinkengät. Lisäksi maalivahdin varusteisiin voi kuulua lonkkasuojat. Pelin sääntöjen mukaan salibandymaalivahdin varusteet tulee olla vain maalivahdin suojaamiseen, joten niissä ei saa olla osia, jotka peittävät maalia.

Maalivahdin varusteita löydät esim. Intersport Joutsensillasta: https://www.intersport.fi/fi/laji/salibandy/maalivahdin-varusteet/

VARUSTEAPU SEURAN MAALIVAHDEILLE: jos junioripelaaja pelaa seuran budjetoimassa ja hallinnoimassa salibandyjoukkueessa pääasiassa maalivahtina, saa hän / hänen huoltajansa kuittia vastaan periä seuralta 50 % maalivahdin peliasujen summasta ja maksimissaan 250 € pelikautta kohden. Näitä maalivahteja voi olla joukkueessa maksimissaan kaksi (2). Ota yhteyttä seuran toimistolle ja saat ohjeet, miten lähetät kulukorvaushakemuksen.

TREENIT

Syyskuu 2021 alkaen. Lisätietoa tulossa…


TIEDOTTEET


MAKSUT

Kausimaksut

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Ilmoittautuminen

Yhteyshenkilö

Pasi Kallankari

Yhteyshenkilö puh.

+358504867184

Yhteyshenkilö s-posti

zaba@wildduckz.fi