Wild Duckz yhteistyöhön Stadiumin ja Craftin kansssa!

Kempele Wild Duckz ry on solminut pelikauteen 2027-2028 asti kattavan yhteistyösopimuksen Stadiumin ja Craftin kanssa. Jatkossa koko seura, niin zäbä (salibandy) kuin koriz (koripallo), pukeutuu Craftin valmistamiin ja Stadiumin toimittamiin seuravarusteisiin. Stadium tarjoaa seuralle kilpailukykyiset hinnat sekä nopeat toimitukset. Selkeästi toteutettu ostopolku niin yksittäisen pelaajan kuin joukkuetason pelivarusteille luovat hyvät edellytykset Wild Duckzin toimihenkilöille keskittyä olennaiseen – kehittämään seuran toimintaa eteenpäin.

Seuramallisto

Kempele Wild Duckz ja Stadium Team Sales Myyntiedustaja ovat yhdessä sopineet seuran seuramalliston. Seuramallistosta sekä muusta Team Sales yleisestä mallistosta seuran jäsenet (pelaajat, toimihenkilöt, joukkuevastaavat, yms.) voivat tilata asuja joko itse maksaen tai – jos heille on annettu siihen roolin mukainen oikeus – seuran laskuun. Joukkuetilaukset stadiumteamsales.fi ja seuran jäsenen omat (yksittäis)tilaukset stadium.fi/seurat.

Seuratuotteet

Kaikkiin seuratuotteisiin painetaan aina seuran logo ja tuotteisiin on määritetty joko pakollisia tai vapaaehtoisia tuotekohtaisia painatuksia, kuten pelinumero, nimikirjaimet, painatusnimi. Näiden tuotteiden tekstiilipaino tapahtuu Stadiumin omassa painotalossa Ruotsissa. Eli tuotteet toimitetaan tilaajalle aina painettuna. Kuitenkin joukkuekohtaiset mainospainatukset voidaan sopia seuran sopimuspainotalojen kautta, jolloin myös yksittäisten (peli)asujen tilaus Stadiumin verkkokaupasta helpottuu.

Stadium ja Craft tarjoavat seuralle bonusta ostoista

  • Stadium Team Sales: sisältää seuran, jaoston, joukkueiden ja pelaajien seuramallistosta stadiumteamsales.fi ja stadium.fi/seurat –sivustoilla sekä Stadium-myymälöissä tehdyt ostokset. Sisältyy myös stadiumteamsales.fi sivustolla Team Salesin yleisestä tehdyt ostokset.
  • Craft merkkibonus: sisältää kaikki Craft-tuotemerkin Team Sales –ostot.

Seuran jäsenen omat tilaukset

  1. Mene osoitteeseen https://www.stadium.fi
  2. Kirjaudu Stadium Member -jäsentilillesi
  3. Valitse Seurat
  4. Etsi seura: wild duckz
  5. Valitse salibandy tai koripallo
  6. Valitse tuotteet ja mahdolliset painatukset ostoskoriin
  7. Valitse toimitustapa ja maksa tuotteet

Stadium Member on kaikkien Stadium Groupiin kuuluvien suomalaisten konseptien (Stadium ja Stadium Outlet) kanta-asiakasohjelma. Lisätietoa: https://www.stadium.fi/member_info

Tue seuraasi!

Stadium antaa 3 % lisäbonuksen seuralle Stadiumin normaalivalikoimasta tehdyistä ostoista. Seuran tukeminen ei vaikuta omaan bonukseen. Tuki aktivoidaan Stadium Member –sivustolla kohdasta ”Tue seuraasi”.

Lisätietoa: https://www.stadium.fi/member/tue-seuraasi-bonusta-kaikille

Peliasujen joukkuetilaukset

Joukkueelle on aina valittu oma Stadium Team Sales joukkuevastaava. Joukkuevastaavan tehtäviin kuuluu:

  • Lisätä pelaajat ja valmentajat https://www.stadiumteamsales.fi/ sivustolla joukkueeseensa
  • Kerää pelaajien peliasukoot ylös ja tekee peliasutilauksen
  • Hoitaa muut joukkuetasoiset asu- ja varustetilaukset

Stadium Team Sales käyttäjän pikaopas

Pelipaidoista valkoinen on kotipaita ja sininen vieraspaita.

Seuran asustevastaavat

  • Seuravastaava: Pasi Kallankari
  • Salibandy jaostovastaava: Petri Pitkänen
  • Koripallo jaostovastaava: Mikko Harju
  • Voit ottaa yhteyttä seura- ja jaostovastaaviin
    joko sähköpostitse asusteet@wildduckz.fi, tai
    Yhteystietolomakkeen kautta: https://wildduckz.fi/yhteystiedot (-> ASUSTEET)

UKK/FAQ

Salibandyn peliasuihin pelaajille tulee selkään sukunimi ja eteen + taakse pelinumero. Kaikkiin asuihin tulee automaattisesti aina seuran logo. Pelaajalle tilataan valkoinen + sininen pelipaita sekä siniset pelishortsit.

Koripallon peliasuihin pelaajille tulee eteen + taakse pelinumero. Kaikkiin asuihin tulee automaattisesti aina seuran logo. Pelaajalle tilataan valkoinen + sininen pelipaita sekä siniset pelishortsit.

Tarkasta hinnastosta kuuluuko peliasu kausimaksuun ja milloin peliasu tilataan.

Salibandy (zäbä) hinnasto

Koripallo (koriz) hinnasto

Peliasun koon voi aina käydä sovittamassa Stadium Oulu City seuramyymälässä. Lisäksi aina silloin tällöin seura ja Stadium järjestää sovituspäiviä.

Asujen koon voi aina käydä sovittamassa Stadium Oulu City seuramyymälässä. Lisäksi aina silloin tällöin seura ja Stadium järjestää sovituspäiviä.

Salibandyssa (zaba) pelisukan väri on sininen. Pelisukat jokainen ostaa itse joko Stadium kivijalkamyymälästä tai verkkokaupasta.

Tervetuloa Stadiumille Wild Duckz!