YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUSTIEDOT

Seura

Kaikki yhteyshenkilömme ovat vapaaehtoisia ja toimivat oman toimensa ohella (OTO), joten he eivät läheskään aina pysty valitettavasti vastaamaan välittömästi yhteydenottoihinne.

TOIMISTO

Lähetä viesti seuran toimistolle.

KORIZ

Lähetä viesti koripallon yhteyshenkilölle.

ZÄBÄ

Lähetä viesti salibandyn yhteyshenkilölle.

LASKUTUSTIEDOT

verkkolaskutus

Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely. Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Y-tunnus: 2916006-7
Verkkolaskutusosoite: 003729160067
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)


Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 00372332748 7 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

PAPERISET LASKUT

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Kempele Wild Duckz ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS


Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

SÄHKÖPOSTILASKUT

Sähköpostiskannauksen osoitteet:

003729160067@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

LASKUN VIITETIEDOT

Laskuilla tulee olla aina tilaajan tilauksen yhteydessä antamat viitetiedot kuten joukkueen nimi ja/tai tilaajan nimi, jonka perusteella lasku voidaan ohjata oikealle kustannuspaikalle. Oikeat laskutustiedot mahdollistavat laskun oikea-aikaisen maksun.

Seuran hallitus

Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin sekä varsinaisten jäsenten sähköpostiosoite muotoa: etunimi.sukunimi@wildduckz.fi

KallankariPasi2

Puheen­johtaja

Pasi Kallankari
viestintä, taloudenhoito

PitkanenPetri

Vara­puheen­johtaja

Petri Pitkänen
salibandyn valmennusvastaava

KeskitaloLasse

Sihteeri

Lasse Keskitalo
koripallon valmennusvastaava

cropped-WildDuckz_0218_icon.png

Jäsen

Antti Arkkola

cropped-WildDuckz_0218_icon.png

Jäsen

Tarmo Linna

cropped-WildDuckz_0218_icon.png

Varajäsen

Janne Länsitie

cropped-WildDuckz_0218_icon.png

Varajäsen

Juha Matturi

VahakangasAntti

Varajäsen

Antti Vähäkangas