KAUSI 2024-2025

2024-2025: IISIZÄBÄ U15

IISIZÄBÄ U15 – rennon pelailun salibandya! IISIZÄBÄ on rento höntsäporukka, joka kokoontuu kerran viikossa nauttimaan salibandyn ilosta. IISIZÄBÄ koostuu eri-ikäisistä (2010-2012 syntyneet) ja -tasoisista (aloittelijat ja kokeneet) pelaajista, joten olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari, tyttö tai poika, olet lämpimästi tervetullut mukaan.


  • Jos ilmoitat lapsen, luo myClub-jäsentili hänelle ja lisää huoltajatiedot lapsen jäsentilille.
  • Liitä jäsentili myClub-tunnukseen. myClub-tunnuksella (sähköposti + salasana) kirjaudutaan sisään myClub-palveluun.
  • Asenna myClub-mobiilisovellus, kirjaudu, ilmoittaudu mukaan tapahtumiin (harjoitukset, pelit) ja pidä hauskaa!

Meille tärkeintä on hyvä fiilis ja hauska yhdessäolo, ei niinkään tiukka kilpailu. IISIZÄBÄ sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat liikkua mukavassa porukassa ja pitää hauskaa kentällä.  Treeneissämme pääset kehittämään taitojasi omassa tahdissasi ilman turhaa stressiä. Pelaamme tosissamme, mutta emme vakavasti! Lähde mukaan nauttimaan liikunnan riemusta ja loistavasta seurasta. IISIZÄBÄ on juuri sinulle, joka arvostat rentoa otetta ja mukavaa yhdessäoloa. Nähdään kentällä!

TOIMIHENKILÖT

TAPAHTUMAKALENTERI

TIEDOTTEET

PELAAJAT

Urheiluharrastuksen on oltava turvallista. Oletko sinä kohdannut häirintää, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista käytöstä urheilussa? Älä jää yksin. Apua ja tukea tarjoaa Väestöliiton Et ole yksin -palvelu.