ZÄBÄ 2022-2023

Salibandyn joukkueet ja ryhmät pelikaudella 2022-2023. Muutaman joukkueen toiminta alkaa jo kesäkuussa 2022, mutta suurin osa osa aloittaa toimintansa elo-syyskuussa 2022. Varmista tarkempi ajankohta joukkueen omilta sivuilta.

Zäbä: Kerho ja IISI harraste­zäbä

Zäbä KERHO, eli Säbäkipinäkerho, sekä IISI ovat ovat matalan kynnyksen helposti saavutettavaa ja edullista harrastustoimintaa mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle. KERHO on tarkoitettu U7 ikäluokalle, eli alle 7-vuotiaille, ja IISI tästä vanhemmille.

Zäbä: ikäkausijoukkueet

Zäbä: aikuiset

perhe­zportti
(vanhempi + lapsi)

PerheZportti on liikuntakerho, joka on tarkoitettu 2017-2019 syntyneille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. PerheZportti on kerran viikossa järjestettävä hauska ja tehokas liikuntamuoto, joka tarjoaa lapsille mahdollisuuden hengästyä, hikoilla ja kartuttaa taitojaan vanhempansa tai muun tärkeän aikuisen seurassa. Lapset ja aikuiset opettelevat eri palloilulajien tekniikoita ja kikkoja sekä tietysti pelaavat yhdessä erilaisia pelejä. Palloilulajit ovat pääasiassa salibandy ja koripallo, mutta myös muita palloilulajeja tullaan kokeilemaan.