Harjoituspaikat Kempeleessä

Kempeleen kunnan liikuntasalien yhteystiedot

Kempeleen kunnan liikuntasalien yhteystiedot, varaustilanne, varausohjeet sekä yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät kootusti kunnan sivuilta osoitteesta: https://www.kempele.fi/vapaa-aika/liikuntapalvelut/vuorojen-haku-ja-varaus.html,

Linnakangassali (uusi sali)

Kempeleen Linnakangastalon, eli Linnakankaan yhtenäiskoulun yhteydessä oleva uusi monitoimisali. Salin koko on 2116 m2 ja siellä on aluejoustava lattia synteettisellä pinnalla. Salissa on seuralle varustuksena kasattavat salibandykaukalot sekä 8 koripallokoria; 2 per lohko sekä päätykorit (260 cm ja 305 cm). Salissa on kolme erillistä lohkoa (lohkot nimetään B1-ovelta päin numeroilla 1, 2, 3). Linnakangassalin sisäänkäynti on B1-ovesta, ja sinne pääsee parhaiten Tahkoseläntien parkkipaikan kautta.

Ulko-ovi on lukittu iltaisin. Ovi avautuu koodilla. Avainta (ohjeilmoitu Abloy-avain) voi tarvita Linnakangassalin puolella olevan iltakäyttövaraston ovien avaamiseen. Toimihenkilöt voivat hankkia avaimen Linnakankaan vahtimestarilta ja koodin saa seuran toimistolta.

Linnakangastalon liikuntasali

Kempeleen Linnakangastalon, eli Linnakankaan yhtenäiskoulun yhteydessä oleva (vanha) liikuntasali. Salin koko on ~500 m2 (26 m x 14.10 m) ja siellä on aluejoustava lattia synteettisellä pinnalla. Salissa on seuran käyttöön neljä sivukoria sekä päätykorit (260 cm ja 305 cm).

Linnakangastalon liikuntasalin sisäänkäynti sisäpihan ovesta, ja sinne pääsee parhaiten Linnakaarron parkkipaikan kautta.

Ulko-ovi on lukittu iltaisin. Ovi avautuu koodilla. Avainta (ohjeilmoitu Abloy-avain) voi tarvita Linnakangassalin puolella olevan iltakäyttövaraston ovien avaamiseen. Toimihenkilöt voivat hankkia koodin ja avaimen Linnakankaan vahtimestarilta.

Kirkonkylän koulu D-sali

Kempeleen Kirkonkylän yhtenäiskoulun yläkoulun sali, eli D-sali. Sali on kooltaan 580 m2, jossa on aluejoustava lattia synteettisellä pinnalla sekä salibandykaukalo. Sisäänkäynti Kempelehallin viereisestä liittymästä.

Ulko-ovi on lukittu ja oven avaamiseen tarvitaan avainlätkä, jonka toimihenkilöt hankkivat Kirkonkylän koulusihteeriltä. Avain tarvitaan pukuhuoneen ovien sekä iltakäyttövaraston ovien avaamiseen.

Kempelehalli

Kempelehalli on vuonna 2001 valmistunut 6000 m2:n monitoimihalli, josta löytyy saman katon alta monipuolinen liikunta- ja tapahtumakeskus. Kempelehallilla on yksi täysikokoinen salibandykaukalo, jossa on massalattia.

Lisätietoa: https://kempelehalli.fi/palloiluhalli/

Zemppi Areena

Zemppi Areena on Kempeleessä Zeppelinin vieressä Pekurintie 2:ssa sijaitseva vapaa-ajan keskus. Zemppi Areenalta löytyy kaksi täysimittaista salibandykenttää, joissa on alustana synteettinen matto (ei aluejoustoa). Kulku Zemppi Areenaan on ihan Kempeleen Kyläkaupan vierestä Honkasentien kautta. Zemppi Areenalle on hyvät opasteet.

OSAO Niittyranta

OSAO Kempeleen yksikön yhteydessä sijaitseva pieni liikuntasali. Salissa muovimatto ja salibandykaukalo.

Ulko-ovi on lukittu iltaisin. Ulko-ovi avautuu kulkulätkällä ja sisäpuolella ovet avaimella. Avaimen saa vahtimestailta.

Kulku Hiekkakuopantien kautta Lääninkujalle, jossa parkkipaikka. Salin sisäänkäynti (B14) suurin piirein kartan osoittamassa kohdassa.

Santamäkitalon koulu

Kempeleen Santamäen koulun pieni sali. Sali vähemmän seuran käytössä.