ZÄBÄ

UUDEN PELAAJAN OPAS

ILMOITTAUTU­MINEN TOIMINTAAN

Jos haluat aloittaa zäbä- tai korisharrastamisen (tai pienimpien zporttaamisen) Wild Duckzeissa tai haluat käydä tutustumassa toimintaan, onnistuu ilmoittautuminen linkin takaa. Ilmoittautuminen tulee tehdä aina ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista.

image-from-rawpixel-id-954284-jpeg.jpg
innebandy-5960508_1920.jpg

Varustus ­harjoituksissa

Varustukseksi harjoituksiin, myös ensimmäisiin harjoituksiin, tarvitaan sisäliikuntaan soveltuva asu, sisäpelikengät, juomapullo, salibandymaila ja suojalasit.

PELIKENGÄT: Mitään erityisiä salibandykenkiä ei ainakaan aluksi tarvita, vaan hyvät perus sisäpelikengät sopivat pelaamiseen. Myöhemmin innostuksen kasvaessa, voi harkita lajiin tarkoitettuja sisäpelikenkiä.

MAILA: Ohjeita mailan valintaan löydät esimerkiksi XXL:n verkkosivuilta.

SUOJALASIT: Suojalasit ovat pakolliset salibandyssa kaikille 1999 tai myöhemmin syntyneille. Ne kannattaa sovittaa päähän ennen ostoa.

VAKUUTUS JA PELIPASSI (LISENSSI)

Seura ei vakuuta pelaajia oletusarvoisesti. Joissakin joukkueissa pelipassi ja vakuutus kuuluvat kuitenkin kausimaksun hintaan – lisätietoa löydät hinnastosta, joukkueen omilta sivuilta tai joukkueen ilmoittautumissivulta (myClub). Vakuutuksen voi ostaa pelipassin yhteydessä Suomisportista tai sen voi hankkia oman vakuutusyhtiön kautta, mutta varmista ensin vakuutusyhtiöstäsi oman vakuutuksen kattavuus.

image-from-rawpixel-id-513498-jpeg.jpg

Vinkkejä salibandyvarusteiden hankintaan, huoltoon ja korjaukseen

Salibandyn varustevinkit on videosarja, jonka Salibandyliitto on toteuttanut yhdessä XXL:n ja Oxdogin kanssa. Tutustu XXL:n salibandyvalikoimaan sekä Oxdogin tuotteisiin.

PELAAJAN MAKSUT

Pelaajan maksut koostuvat kolmesta osasta:

  1. Jäsenmaksu (kalenterivuosi)

  2. Toimintamaksu (pelikausi)

  3. Kausimaksu (pelikausi)

piggy
koripallo20

UUSI PELAAJA JA KOKEILUAIKA

Uusille seuran harrastajille ilmoittautumiskuukausi on maksuton kokeiluaika. Mikäli pelaaja liittyy toimintaan kuukauden 25. päivä tai sen jälkeen, tätä kuukautta seuraava kuukausi on maksuton kokeiluaika.

Pelaaja (tai pelaajan huoltaja) voi irtisanoa ilmoittautumisen ilman kuluja tai maksuja kokeiluajan sisällä ennen kuukauden viimeistä päivää. Laskutus määräytyy aina kuukauden viimeisen päivän tilanteen mukaisesti, eli irtisanoutuminen tulee tehdä ennen kyseistä päivää. Tämän jälkeen pelaaja sitoutuu seuran toimintaan talousohjesääntöjen mukaisesti.

ET OLE YKSIN

Urheiluharrastuksen on oltava turvallista. Oletko sinä kohdannut häirintää, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista käytöstä urheilussa? Älä jää yksin.

Apua ja tukea tarjoaa Väestöliiton Et ole yksin -palvelu.

et-ole-yksin
20201119_163536_2

Harjoituspaikat Kempeleessä

Painikkeen takaa löydät seuran pääasialliset harjoituspaikat Kempeleessä. Liikuntasaleista löytyy perustietoa sekä niiden osoitetiedot.

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Kaikki säännöt ja ohjeet, kuten seuran säännöt, seuran toimintakäsikirjan sekä talousohjesäännöt löydät seuran materiaalipankista. Materiaalipankista löytyy myös infoa pelaaja pelaajan maksuista, seuran varustesopimuksista, sekä muista sopimuksista.

image-from-rawpixel-id-2294077-jpeg.jpg
sunset01

Harrastamisen lopettaminen

Pelaajan irtisanoutumisesta tulee ilmoittaa aina ensin oman joukkueen joukkueenjohtajalle tai muulle joukkueen yhteyshenkilölle (yhteystiedot löytyvät myClubissa).

Tämän jälkeen pelaajan/huoltajan tulee informoida kirjallisesti seuran toimistolle lopettamisesta. Tämä päiväys määritellään irtisanoutumiseksi joukkueesta.

Lisätietoa alla olevan painikkeen takaa.