KORONAOHJEET

Päivitetty: 8.9.2021

KORONA­YHTEYS­HENKILÖ

Petri Pitkänen
+358 50 486 0643

RYHMÄ­HARRASTUS­TOIMINTA JATKUU NORMAALISTI

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä linjasi tiistaina 21.9. pitämässään kokouksessa, että maakunta on palannut koronaepidemian perustasolle. Linjaus tietää höllenyksiä alueella voimassa oleviin maskisuosituksiin. Kasvomaskien käyttöä suositellaan Pohjois-Pohjanmaalla nyt joukkoliikenteessä, koronavirustestiin hakeutuville henkilöille matkalla näytteenottoon ja ennen testituloksen valmistumista, jos on välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella, riskialueelta Suomeen saapuville matkustajille heidän siirtyessään maahantulopisteeltä karanteeniin tai jos heillä on karanteenin aikana välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työpaikoilla kaikille työntekijöille ja korkean riskin tapahtumissa, kuten sisätiloissa järjestettävissä massatapahtumissa.

Tapahtumajärjestäjiä suositellaan kiinnittämään huomioita siihen, että osallistujilla on mahdollisuus riittävien turvavälien toteutumiseen. Suositellaan noudatettavaksi hygienia- ja turvallisuusohjetta.

Päivitetty Kempeleen kunnan tiedote 21.9.2021

seuran OHJEISTUS

Ryhmäharrastustoiminta: jatkuu normaalisti.

Tapahtumat (pelit/harjoitukset/yms.): Osallistujilla tulee olla mahdollisuus riittävien turvavälien toteutumiseen. Suositellaan noudatettavaksi hygienia- ja turvallisuusohjetta.