KAUSI 2022-2023

2022-2023: Zäbä IISI 2010-2012 (U13)

IISI U13:n toiminta alkaa elo-syyskuussa 2022.

IISI on kerran viikossa järjestettävä pelivuoro 2010-2012 syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmä on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo ennen zäbää pelanneille esim. kakkoslajina. Ryhmä ei osallistu sarjapeleihin, ellei pelaajat ja huoltajat halua erikseen alueen harrastesarjaan osallistua omana joukkueenaan.

Pelivuorolla ei ole erillisiä valmentajia, vaan pelaajien huoltajat toimivat omalla kiertävällä vuorollaan pelinohjaajana, eli aikuisena paikalla valvomassa toimintaa. Jos pelinohjaajalla on omaa mielenkiintoa ja/tai osaamista, hän voi toimia myös enemmän valmentajaroolissa, eli myös opastamassa salibandyn ja urheilullisen elämän tavan saloihin. Tarvittaessa huoltajat koulutetaan pelinohjaajan rooliin ja alussa seuran puolelta on valmentaja mukana toimintaa laittamassa jaloille. Pelinohjaajana ei tarvitse olla missään nimessä salibandya ennen pelannut, vaan tärkeintä on, että hän on paikalla se luotettava aikuinen, joka pitää järjestyksen yllä.

Powered by Säbäkipinä

Säbäkipinä on Salibandyliiton tuottama koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli. Säbäkipinällä Salibandyliitto haluaa tuoda liikkumisen ja harrastamisen muodot lasten lähelle ja saavutettavaksi. Säbäkipinä tarjoaa uuden ja innostavan liikkumisen alustan lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja toimia ja järjestää toimintaa.

Maksut löytyvät hinnastosta.

TAPAHTUMAT


TIEDOTTTEET