XXL TEAM SALES

Yhteistyösopimus 1.5.2022 alkaen

XXL ja Wild Duckz ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. XXL toimii jatkossa seuran virallisena tavarantoimittajana yhdessä Puma-tuotemerkkien kanssa. Sopimus astui voimaan 1.5. 2022.

Katso lisää Team Sales 5/2022 tiedotteesta!

Seuratuotteiden hankkiminen

Seuratuotteiden sovituskoot ovat XXL Oulun myymälässä esillä seuran omalla osastolla. Tilaaminen onnistuu helposti joko joukkueenjohtajan kautta kootusti tai suoraan seuralle rakennetusta verkkokaupasta. Verkkokaupasta tilattessa tuotteiden toimitusaika on n. 5 arkipäivää.

XXL järjestää yhdessä seuran kanssa joukkueille sovitustilaisuuden ja tätä ennen infotilaisuuden joukkueenjohtajille. Seura tiedottaa näistä ajankohdista myöhemmin.

xxl reward -jäsenyys

XXL REWARD -jäsenenä voit tukea omaa seuraasi jokaisella ostoksellasi. Samalla olet oikeutettu tuntuviin REWARD jäsenetuihin:

Huomioithan että tuotteisiin tulee aina verkkokaupan kuvan mukaiset painatukset ja on aina hyvä tarkistaa kassalla että olette tilaamassa oikeaa tuotetta. Seuravaatteita voi ostaa kahdesta eri kategoriasta:

Liittyminen reward-jäseneksi

Kun asioit jatkossa XXL:ssä

Kun jatkossa asioit XXL:ssä, muista nämä, jotta ostoksesi rekisteröityvät automaattisesti ja olet oikeutettu REWARD jäsenetuihin:

XXL YHTEYDET

xxl asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@xxl.fi
Chat-palvelu XXL.fi-sivun alalaidassa.

xxl oulu

Alasintie 8, 90400 Oulu
ts.oulu@xxl.fi
030 607 5180

Aki Kelontekemä

Team Sales Manager
aki.k@xxl.fi
040 864 8020

SANTERI PERÄLÄ

WILD DUCKZ YHTEYDET

Varustevastaava
asusteet@wildduckz.fi