NYT VOIT TUKEA SEURAASI KESKITTÄMÄLLÄ TERVEYDENHOITOSI PIHLAJALINNAAN

Kempele Wild Duckz ry ja Pihlajalinna ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tarjoaa laadukkaan hoitopolun kaikille Kempele Wild Duckzin jäsenille sekä heidän läheisilleen. On kyse sitten äkillisistä tapaturmista tai yleisterveydenhuollon palveluista, löytyy Oulun toimipisteestä Hiirosesta palvelua eri tarpeisiin.

Kaikki yksityisesti maksetut tai vakuutusyhtiön maksamat käynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa kerryttävät seurallemme maksettavaa tukisummaa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Pihlajalinnan kanta-asiakasohjelmassa seuramme tukijaksi. Liittymällä saat myös käyttöösi Pihlajalinnan kanta-asiakasedut. Voit liittää mukaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet sekä jakaa tätä viestiä eteenpäin muille, joiden haluaisit tukevan seuramme toimintaa vaivattomasti.

LIITY BONUSOHJELMAAN JA TUE SEURAASI

  • Käyntien ei tarvitse liittyä salibandyyn tai koripalloon, vaan ne voivat olla mitä tahansa perheen lääkäri- tai terveydenhoitokäyntejä ja tutkimuksia
  • Bonusohjelmaan liitytään Pihlajalinna Terveyssovelluksella tai nettisivuilta (oma.pihlajalinna.fi)
  • Vanhempi liittyy mukaan ja liittää lapset mukaan henkilötunnuksilla. Tällöin kaikista perheen käynneistä kertyy bonusta
  • Bonusohjelmaan liittyminen ei vaikuta perheen maksuihin
  • Bonusta maksetaan myös kaikista vakuutuksen korvaamista käynneistä, vaikka mitään omavastuuta ei olisikaan
  • Kannattaa ehdottomasti liittyä bonusohjelmaan, koska se on helppoa rahallista tukea seuran toimintaan asioidessanne
  • Bonusohjelmaan voi liittyä mukaan milloin tahansa pelikauden aikana, mutta tee se ehdottomasti ennen asiointiasi Pihlajalinnassa.

Lataa sovellus

Vamman tai vaivan sattuessa

Pihlajalinna Hiirosessa sinut hoidetaan kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa – oli kyseessä sitten haava tai murtuma.

1. ENSIAPU

Muista Kylmä-Koho-Kompressio. Ensiapuohjeita löydät Punaisen Ristin sivuilta https://www.punainenristi.fi/ensiapu/ensiapuohjeet/

2. ONKO SINULLA VAKUUTUS?

Jos on, ole yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi ja tarkista mahdollisen lääkärikäynnin korvattavuus.

Jos sinulla on joko Suomen Salibandyliiton pelipassiin tai Suomen Koripalloliiton pelilisenssiin liitetty Sporttiturva-vakuutus, ota yhteyttä Pohjola Vakuutuksen Terveysmestariin. Pohjola Vakuutuksen Terveysmestari: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/pohjola-terveysmestari

3. VARAA AIKA PIHLAJALINNAAN

Pihlajalinna Hiironen on täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala. Pihlajalinnan Urheiluklinikalla sinua palvelevat urheilijoiden hoitoon erikoistuneet liikuntalääketieteen erikoislääkärit, ortopedit, käsikirurgit, fysiatrit ja fysioterapeutit.

4. Kiireellisissä tapauksissa

Voit saapua tapaturmapäivystykseen Pihlajalinna Hiiroseen aukioloaikoina myös ilman ajanvarausta. Pidennetyt ilta-aukioloajat ja viikonloppupäivystys mahdollistavat sen, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.