01 Pelaajan maksut

1. Seuran Jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Jokaisen seuran toimintaan osallistuvan tulee olla seuran jäsen.

2. Seuran toimintamaksu

Seuran toimintamaksu on pelaajakohtainen ja pelikausittainen. Toimintamaksu maksetaan ryhmän/joukkueen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Toimintamaksulla, eli pelaajan seuralle maksamalla pelikausittaisella pelaajamaksulla, katetaan yhteisestä toiminnasta ja kehittämisestä aiheutuvia kuluja. Seuran toimintamaksun päättää pelikausittain seuran hallitus.

3. Joukkueen kausimaksu

Kausimaksu on pelaajakohtainen ja pelikausittainen. Kausimaksun voi yleensä maksaa myös useammassa osassa ja maksuaikataulusta voi sopia etukäteen seuran toimiston kanssa.

Hinnasto

Sisaralennus

Sisaralennuksen saa kausimaksusta 2. sisaruksesta alkaen, kun samasta perheestä/taloudesta harrastaa useampi alaikäinen samassa osoitteessa asuva lapsi/huollettava seuran joukkueissa.

Maksusopimukset

Maksusopimukset kausimaksuista tulee sopia etukäteen.

Maksutavat

Voit maksaa maksut usealla tavalla, myös esimerkiksi liikuntaetuasi käyttäen.

Maksuhuomautukset ja -muistutukset

Olemme siirtäneet seuramme laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa. Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

pelaamisen lopettaminen