01 Pelaajan maksut

1. Seuran Jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Vain seuran jäsenyyden omaavilla henkilöllä on oikeus osallistua seuran toimintaan sekä edustaa seuraa kilpailuissa.

2. Seuran toimintamaksu

Seuran toimintamaksu on pelaajakohtainen ja pelikausittainen. Toimintamaksu maksetaan ryhmän/joukkueen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä joko kokonaisuudessan koko pelikaudeksi tai syksy/kevät erikseen (seuran hallitus päättää pelikausikohtaisesti). Toimintamaksulla katetaan yhteisestä toiminnasta ja kehittämisestä aiheutuvia kuluja.

3. Joukkueen kausimaksu

Joukkuemaksu, eli joukkueen/ryhmän oman toiminnan kausimaksu, on harrastajakohtainen ja määritellään etukäteen pelikausittain (1.7.-30-6.). Pelaajilta perittävän kausimaksun suuruuden päättää seuran hallitus. Riippuen joukkueesta/ryhmästä joukkuemaksut maksetaan joko kuukausierissä, kausierissä (syys ja kevätkausi erikseen) tai koko pelikauden maksu kerralla. Maksuaikataulusta voi yleensä sopia erikseen seuran toimiston kanssa.

Hinnasto

Sisaralennus

Sisaralennuksen saa kausimaksusta 2. sisaruksesta alkaen, kun samasta perheestä/taloudesta harrastaa useampi alaikäinen samassa osoitteessa asuva lapsi/huollettava seuran joukkueissa.

Maksusopimukset

Maksusopimukset kausimaksuista tulee sopia etukäteen.

Maksutavat

Voit maksaa maksut usealla tavalla, myös esimerkiksi liikuntaetuasi käyttäen.

Maksuhuomautukset ja -muistutukset

Olemme siirtäneet seuramme laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa. Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Pelaamisen lopettaminen

Pelaamisen lopettamiseen löydät infon linkin takaa.