01 Pelaajan maksut

1. Seuran Jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Jokaisen seuran toimintaan osallistuvan tulee olla seuran jäsen.

Lisätietoa

2. Seuran toimintamaksu

Seuran toimintamaksu on pelaajakohtainen ja pelikausittainen. Toimintamaksu maksetaan ryhmän/joukkueen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Toimintamaksulla, eli pelaajan seuralle maksamalla pelikausittaisella pelaajamaksulla, katetaan yhteisestä toiminnasta ja kehittämisestä aiheutuvia kuluja. Seuran toimintamaksun päättää pelikausittain seuran hallitus.

Lisätietoa

3. Joukkueen kausimaksu

Kausimaksu on pelaajakohtainen ja pelikausittainen. Kausimaksun voi yleensä maksaa myös useammassa osassa ja maksuaikataulusta voi sopia erikseen seuran toimiston kanssa.

Lisätietoa

Sisaralennus

Sisaralennuksen saa kausimaksusta, kun samasta perheestä/taloudesta harrastaa useampi alaikäinen samassa osoitteessa asuva lapsi/huollettava seuran budjetoimissa joukkueissa. Sisaralennukset seuraavasti:

  1. ilmoitettu lapsi normaalihintainen
  2. lapsi – 20 %
  3. tai useampi lapsi – 30 %

Seura ”tarjoaa halvimman”, eli sisaralennukset aloitetaan laskemaan toiseksi kalleimmasta kausimaksusta alkaen hintajärjestyksessä.

Muista ilmoittaa seuran toimistolle sisaruussuhteista ilmoittautumisen jälkeen. Tiedot eivät päivity automaattisesti järjestelmään ja laskutukseen.

Kilpajoukkueet hoitavat oman budjettinsa. Seura ei tarjoa näihin sisaralennusta ja kyseiset joukkueet päättävät mahdollisista sisaralennuksista itsenäisesti.

Maksutavat

Käytössämme olevat maksutavat löydät alla olevan linkin takaa.

Maksutavat