05 Maksutavat

myClub

myClubin kautta sähköpostiin lähetettävät laskut voi maksaa usealla tavalla: pankkimaksuna, MobilePaylla, yms. Jos ilmoittautuessa on annettu mahdollisuus maksaa kausimaksu useammassa erässä, laskutetaan myöhemmät erät ilmoitettuna ajankohtana erikseen ja lasku toimitetaan sähköpostitse.

Muut maksutavat

Tapahtumissa sekä asujen/tavaroiden suoramyynnissä käytössämme on maksukorttipääte ja hyväksymme lukuisia maksutapoja lähimaksusta siruun ja PIN-koodiin, Google Pay:hin ja Apple Pay:hin. Meillä voit myös maksaa MobilePay:lla tai käteisellä tasarahalla. Saat aina halutessasi ostoksistasi sähköisen kuitin (SMS/sähköposti).

Liikuntaedulla maksaminen

Verottajan ohjeistuksen mukaan verovapailla työsuhde-eduilla voi maksaa VAIN OMAN henkilökohtaisen toimintamaksusi ja kausimaksusi. Työsuhde-eduilla ei siis voi maksaa toisen henkilön (kuten puolison tai huollettavan) käyttöön tulevia palveluja. Jäsenmaksua EI VOI kuitenkaan maksaa liikuntaedulla.

Laki Henkilökuntaedut verotuksessa

”Omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoimintaetu on tarkoitettu vain työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi edun käyttämiseen oikeuttavien lippujen, seteleiden tai muiden maksujärjestelyjen on oltava henkilökohtaisia (TVL 69 § 5 momentti). Jos etua voivat käyttää esimerkiksi perheenjäsenet, sen arvo on koko määrältään työntekijän palkkaa.”

”Sellaiset urheiluseurojen jäsenmaksut sekä liittymis- ja kannatusjäsenmaksut, jotka eivät suoraan oikeuta liikuntapalvelun käyttämiseen, ovat elantokustannuksia, joita ei voi korvata verovapaasti eikä siten myöskään maksaa kohdennetulla maksuvälineellä.”

Miten maksan laskun käyttäen liikuntaetua?

 1. Odota, että saat laskun seuralta. Lasku lähetetään myClub:sta joko sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti suoraan verkkopankkiisi, jos olet tilannut e-laskun. Jos kuitenkin haluat muuttaa laskun summaa jo ennen laskun saamista, ota yhteyttä seuran toimistolle (yhteystiedot sivun alareunassa).
 2. Voit maksaa vain OMAN toimintamaksusi ja kausimaksusi käyttäen liikuntaetuasi. Verottajan ohjeiden mukaisesti jäsenmaksua EI VOI maksaa liikuntaedullaKatso ohjeet maksuihin alta. Meillä voit maksaa käyttäen alla olevia liikuntaetuja.
 3. Kun olet suorittanut maksun, lähetä kuitti maksusta (esim. kuva mobiilisetelistä) sekä laskun numero seuran toimiston sähköpostiosoitteeseen (toimisto@wildduckz.fi).

Virheellisen maksun peruminen onnistuu yleensä 24 tunnin kuluessa ottamalla yhteyttä seuran toimistolle. Tämän jälkeen peruminen ei enää onnistu.

Liikuntaeduilla maksetusta harrastamisesta emme palauta maksuja.

SmartumPay

 1. Lue ensin yleiset ohjeet liikuntaedun maksamiseen ylempää!
 2. Avaa SmartumPay-sovellus
 3. Varmista, että summa ja toimipiste (Kempele Wild Duckz ry) ovat oikein. Varmista myös, että käyttämäsi etu (liikuntasaldo) on oikea.
 4. Lisää viestikenttään info mitä olet maksamassa (esim. ’Kempele Wild Duckz KuntoZäbä kausimaksu 2020’).

ePassi eli SporttiPassi

 1. Lue ensin yleiset ohjeet liikuntaedun maksamiseen ylempää!
 2. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassin verkkosivuilla.
 3. Valitse sivuvalikosta ”Verkkomaksut”.
 4. Kirjoita Kempele Wild Duckz ”Valitse palveluntarjoaja” -kenttään ja valitse meidät listalta.
 5. Täytä vaaditut kentät ja paina ”Maksa” -painiketta, joka ilmestyy, kun kaikki tiedot on täytetty. Maksu veloitetaan saldostasi saman tien. Voit käyttää maksamiseen etusaldosi lisäksi myös lataamaasi OmaRaha-saldoa.

EdenRed

 1. Lue ensin yleiset ohjeet liikuntaedun maksamiseen ylempää!
 2. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta
 3. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka Kempele Wild Duckz.
 4. Syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu