06 Seuran jäsenyydestä eroaminen

Table of Contents

Seuran jäsenyys ei ole määräaikainen, eikä se ei pääty automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta, kun jäsenmaksukausi päättyy. Seuran jäsenmaksun määrittävät vuosittain seuran omat jäsenet.

Jos on jäämässä pois tai on jo jäänyt pois seuran ja/tai joukkueen toiminnasta ja haluaa seuran jäsenyyden lakkauttaa, tulee se sääntöjen (ja yhdistyslain) mukaan tehdä jokaisen itse. Esimerkiksi joukkueen valmentaja ei pelaajan (tai hänen huoltajansa) puolesta voi eroamispyyntöä tehdä seuran hallitukselle, kokoukselle tai puheenjohtajalle, vaan jokaisen jäsenen (tai hänen huoltajansa) tulee tehdä eroamispyyntö henkilökohtaisesti.

Seuran jäsenenä voi tietenkin pysyä, vaikka ei seuran toimintaan osallistuisikaan.

Seuran säännöissä (6 §): Seurasta (jäsenyydestä) eroaminen

Eroilmoituksen teko

  1. Ilmoita erosta seuran hallitukselle tai puheenjohtajalle: toimita eroilmoitus postitse tai sähköpostitse seuran toimistolle, joka toimittaa ilmoituksen eteenpäin seuran hallitukselle ja/tai puheenjohtajalle. Sähköpostitse ilmoitettaessa, tulee ilmoituksen saapua jäsentiedoissa merkitystä sähköpostista.
  2. Ilmoita erosta seuran kokoukselle: saavu paikalle seuran kokoukseen ja ilmoita erostasi seuran sääntöjen määräämässä kohdassa.
  3. Tee jäsentilin poistopyyntö myClubin kautta: ohjeet.