Seura

NimiKempele Wild Ducks ry
Y-tunnus2916006-7
PuheenjohtajaPasi Kallankari
Yhteystiedottoimisto@wildduckz.fi / +358 50 486 7184
Halituksen jäsenetPetri Pitkänen, varapuheenjohtaja
Lasse Keskitalo, sihteeri
Antti Arkkola
Varajäsenet:
Antti Vähäkangas
Juha Matturi
Jäsenmääräjäsenmäärä
Verkkosivutverkkosivut
Facebook@wildduckz
Instagram@wildduckz
@wildduckz_koris
Snapchat
Twitter@DuckzWild
Youtube
TikTok
Solidsport@wildduckz

Pelisäännöt ja eettiset linjaukset

Toiminta-ajatus

Seuran toiminta-ajatuksena on, että kaikki saavat harjoitella ja pelata tavoitteidensa mukaisessa ryhmässä sekä harrastaa tai tavoitella pelaajauraa osaavien valmentajien johdatuksessa.

Arvot

Avoimuus: Seuran toiminta on avointa ja rehellistä. Esim. kirjanpito, harjoitukset ja peluutus perustuvat avoimuuteen ja joukkueiden yhteisiin sopimuksiin.

Ammatillisuus: Kaikessa seuran toiminnassa tulee esille vahva osaaminen ja halu kehittyä sekä halu kehittää. Toiminta on tavoitteellista ja laadukasta. Ammatillisuutta kehitetään koulutuksilla ja verkostoitumisella.

Monipuolisuus: Seurassa suhtaudutaan myönteisesti usean lajin harrastamiseen. Lapsia ja nuoria kannustetaan kokeilemaan ja harrastamaan myös lajeja, joita seura ei itse tarjoa. Joukkueiden harjoituksessa harjoitellaan monipuolisesti ja mahdollisuuksien mukaan tutustutaan myös muihin lajeihin.

Suvaitsevaisuus: Arvostamme ihmisiä yksilöinä ja hyväksymme kaikki sellaisina kuin he ovat. Jokainen saa harrastaa omalla tasollaan.

Kasvatuksellisuus: Urheilullisten tavoitteiden lisäksi opetamme lapsille ja nuorille terveitä elämäntapoja, sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja hyvää käyttäytymistä.