Toi­mi­hen­ki­löi­den kor­vauk­set (Procountor-oh­jeet)

Procountor

Matka- ja kulukorvaukset, sekä alle 18-vuotiaiden osalta työkorvaukset, kirjataan suoraan kirjanpitojärjestelmään (Procountor). Procountorissa on kaksivaiheinen tunnistautuminen ja kirjautuminen varmistetaan joko puhelimen Procountor Avain -sovelluksessa tai salasanalistalla.

Procountor Avain

Procountor Avain -sovellus mahdollistaa turvallisen kirjautumisen Procountoriin ilman kertakäyttösalasanoja. Procountor Avain on korvannut aiemmin käytössä olleen Finago Avain sovelluksen, joka poistui käytöstä 18.3.2023. Voit ladata Procountor Avaimen omasta sovelluskaupastasi.

Mikäli olet käyttänyt kirjautumiseen Finago Avain -sovellusta ja et vielä 18.3. mennessä ottanut käyttöön uutta Procountor Avain -sovellusta, vaihdetaan automaattisesti sisäänkirjautumistapasi kertakäyttösalasanalistaksi. Sisäänkirjautuminen onnistuu vaihtoehtoisesti myös kertakäyttösalasana listalla jatkossakin.

Procountor Avain -sovelluksen käyttöönotto (Procountor dokumentaatio)

Seuran omat ohjeet toimihenkilöille

Procountorin omat ohjeet

Matkalaskun tekemiseen Procountorissa voit tutustua Procountorin verkkosivuilla:

Lisätietoa korvausten maksamisesta

Lisätietoa korvausten maksamisesta löydät seuran talousohjesäännöistä.

Valmennuskertojen kirjanpito

Valmentaja on vastuussa valmennuskertojensa kirjanpidosta ja hänen tulee pyydettäessä pystyä se esittämään. Esimerkki kirjanpidosta: linkki (Excel, jossa erilliset lomakkeet työkorvaus- sekä matkakorvaustietojen ylläpitoon).