fbpx

MAKSUTAVAT

Otamme elokuun 2020 alusta alkaen täydellä teholla käyttöömme myClub-toiminnanohjausjärjestelmän. Alta löydät eri maksutapamme.

SEuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu laskutetaan ja lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jolla myClub ID on rekisteröity.

kausimaksu ja toimintamaksu

Joukkueen toimintamaksun sekä joukkueiden kausimaksu laskutetaan ja lasku lähetetään  sähköpostiosoitteeseen, jolla myClub ID on rekisteröity. Jos ilmoittautuessa on annettu mahdollisuus maksaa kausimaksu useammassa erässä, laskutetaan myöhemmät erät ilmoitettuna ajankohtana erikseen ja lasku toimitetaan sähköpostitse.

muut maksutavat (kortit, ...)

Tapahtumissa sekä asujen/tavaroiden suoramyynnissä käytössämme on maksukorttipääte ja hyväksymme lukuisia maksutapoja lähimaksusta siruun ja PIN-koodiin sekä Google Pay:hin, ja Apple Pay:hin. Meillä voit myös maksaa MobilePay:lla tai käteisellä tasarahalla. Saat aina halutessasi ostoksistasi sähköisen kuitin (SMS/sähköposti).

myClub ja liikuntaedut

Miten maksan laskun käyttäen liikuntaetua?

 1. Odota, että saat laskun seuralta. Lasku lähetetään myClub:sta joko sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti suoraan verkkopankkiisi, jos olet tilannut e-laskun. Jos kuitenkin haluat muuttaa laskun summaa jo ennen laskun saamista, ota yhteyttä seuran toimistolle (yhteystiedot sivun alareunassa).
 2. Voit maksaa VAIN OMAN toimintamaksusi ja kausimaksusi käyttäen liikuntaetuasi. Verottajan ohjeiden mukaisesti jäsenmaksua EI VOI maksaa liikuntaedullaKatso ohjeet maksuihin alta. Meillä voit maksaa käyttäen alla olevia liikuntaetuja.
 3. Kun olet suorittanut maksun, lähetä kuitti maksusta (esim. kuva mobiilisetelistä) sekä seuran/joukkueen lähettämä laskulomake seuran toimiston sähköpostiosoitteeseen (yhteystiedot sivun alareunassa).
SmartumPay
 
 1. Avaa SmartumPay-sovellus
 2. Varmista, että summa ja toimipiste (Kempele Wild Duckz ry) ovat oikein. Varmista myös, että käyttämäsi etu (liikuntasaldo) on oikea.
 3. Lisää viestikenttään info mitä olet maksamassa (esim. ’Kempele Wild Duckz KuntoZäbä kausimaksu 2020’).

EazyBreak

 1. Avaa Eazybreak-sovellus ja kirjaudu sisään tarvittaessa.
 2. Etsi Kempele Wild Duckz sovelluksen hausta. Voit myös siirtyä kartalla toiselle alueelle hakemalla kaupunkia tai katua.
 3. Valitse sovelluksesta käyttöpaikka (Kempele Wild Duckz) ja lisää maksun arvo. Paina lopuksi Maksa.
 4. Saat sovellukseen mobiilisetelin kuittina maksusta.

ePassi eli SporttiPassi

 1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassin verkkosivuilla.
 2. Valitse sivuvalikosta ”Verkkomaksut”.
 3. Kirjoita Kempele Wild Duckz ”Valitse palveluntarjoaja” -kenttään ja valitse meidät listalta.
 4. Täytä vaaditut kentät ja paina ”Maksa” -painiketta, joka ilmestyy, kun kaikki tiedot on täytetty. Maksu veloitetaan saldostasi saman tien. Voit käyttää maksamiseen etusaldosi lisäksi myös lataamaasi OmaRaha-saldoa.

Edended

 1. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta
 2. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka Kempele Wild Duckz.
 3. Syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu